Magnetude met ingewerkte trekkers

Magnetude met ingewerkte trekkers

Revolutionaire voordeuren met magnetische deurpanelen

Een mooie, veilige buitendeur is de kers op de taart voor je voorgevel. Nieuw in het aanbod zijn innovatieve voordeuren met deurpanelen die bevestigd zijn via een magneetprincipe. We zetten de voordelen van deze toppers even op een rij.

Revolutionair voordeursysteem

Op zoek naar een voordeur met esthetische meerwaarde? Dan is een vleugeloverdekkende deur een goede keuze. Hierin gaan we nu een stapje verder. Bij het meest recente deursysteem worden de deurpanelen niet verlijmd op de binnenplaat, maar via een magneetsysteem bevestigd. Dit biedt tal van voordelen voor de plaatser maar ook voor jou. Ontdek het nieuwe deursysteem.

 

Wisselbare deurpanelen

Wil je je voordeur een andere look geven, of is er schade aan een van de panelen? Dan hoef je geen nieuwe deur laten plaatsen. Dankzij het magnetische systeem kun je gemakkelijk je deurpanelen laten vervangen door je vakman. Handig!

 

Inbraakbestendig

Omwille van de speciale opbouw is dit type voordeur zeer inbraakbestendig. Kan iemand met slechte bedoelingen de buitenplaat verwijderen, dan stoot hij op een klassiek deurpaneel dat met een glaslat die vastzit in de glassponning. Dit zal hem zeker ontmoedigen!

 

Vlot openen en sluiten

Een klemmende voordeur bij warm weer is behoorlijk vervelend. Dit behoort nu voorgoed tot het verleden. Dankzij de magnetische panelen kan bij warmte enkel de buitenzijde van de deur uitzetten en zal het binnenpaneel met het slot en de scharnieren niet kromtrekken. Hierdoor zal de deur telkens vlot openen en sluiten.

 

Bijpassende deurtrekker

Je deurknop gebruik je heel erg vaak. Kies er dus eentje die echt bij je deur past. Van klassiek tot tijdloos, minimalistisch of modern, voor elke woonstijl vind je wel een passend exemplaar. Een nieuwe voordeur met magnetische deurpanelen kan perfect gecombineerd worden met de nieuwe reeks deurtrekkers. Doordat deze niet doorgaand bevestigd zijn, heb je binnen een perfect egaal deurvlak voor een moderne, strakke look. Het zit in de details.

 

Op zoek naar een mooie buitendeur in pvc of aluminium? Raadpleeg onze brochures of neem contact op.