2024
21ste deelname Polyclose Gent

Met trots kondigen we onze 21ste deelname aan Polyclose Gent aan, een toonaangevende beurs in de sector. Deze langdurige betrokkenheid benadrukt niet alleen onze voortdurende toewijding aan innovatie, maar onderstreept ook het blijvende belang en de waarde van deelname aan beurzen. Polyclose blijft voor ons een waardevol platform om te netwerken, onze nieuwste ontwikkelingen te presenteren en direct in contact te komen met belangrijke belanghebbenden en klanten.

2022
Webheader
Introductie gevelsysteem Frager Facade

De lancering van het Frager Facade-gevelsysteem betekent een boeiende nieuwe fase na de inspirerende introductie van het Magnetude®-systeem. Dit revolutionaire en gepatenteerde systeem opent de deuren voor het bekleden van gevels, waarbij architecten nu genieten van een nieuw niveau van ontwerpvrijheid.

2021
Frager Forum — Make-over bureelgebouw

Het kantoorgebouw van Frager Forum ondergaat een opmerkelijke transformatie, waarbij de nieuwe huisstijl naadloos wordt geïntegreerd in een verrassende en inspirerende showroom. De buitenzijde van de kantoren is grondig vernieuwd, waardoor Frager Forum een eigentijdse uitstraling krijgt die de vernieuwde visie en dynamiek van het bedrijf weerspiegelt.

2022-Gebouw
2020
2020-Huisstijl
Nieuwe huisstijl

De gloednieuwe huisstijl weerspiegelt de verfrissende dynamiek die is ontstaan na de lancering van het innovatieve Magnetude®-systeem. Met een eigentijdse uitstraling weerspiegelt de huisstijl onze voortdurende toewijding aan vernieuwing en hoogwaardige technologische ontwikkelingen in de deurindustrie.

2019
Laatste deelname Batibouw Brussel

Het recente optreden op Batibouw Brussel markeerde onze laatste deelname aan dit toonaangevende evenement. Tegelijkertijd zijn we verheugd aan te kondigen dat we werken aan de ontwikkeling van onze eigen showroom en opleidingscentrum. Deze nieuwe faciliteit zal een inspirerende ruimte bieden waar klanten onze producten kunnen ervaren, terwijl het tevens dienst doet als een educatief centrum voor professionals in de sector.

2019-Batibouw
2017
2017-Magnetude
Magnetude®

Het nieuwe vleugeloverdekkend systeem Magnetude wordt gelanceerd. Het innovatieve vleugeloverdekkende systeem Magnetude wordt met trots gelanceerd. Dit geavanceerde systeem vertegenwoordigt een nieuwe standaard in efficiëntie en gebruiksgemak, waardoor deuren met elegantie en functionaliteit samensmelten. Ontdek de revolutie in deurtechnologie met Magnetude.

2012
Automatisch magazijn

Er wordt een geautomatiseerd magazijn in gebruik genomen om de logistieke verwerking van bestellingen te stroomlijnen. Het geautomatiseerde magazijn wordt nu operationeel, waardoor de logistieke verwerking van bestellingen aanzienlijk wordt gestroomlijnd. Deze geavanceerde faciliteit verhoogt de efficiëntie en nauwkeurigheid, waardoor we sneller en effectiever aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen.

Fraxinus
2011
2011-Poederlak
Tweede poederlaklijn

Na succesvolle jaren met onze eerste poedercoatinglijn voor geanodiseerde aluminiumpanelen, zijn we verheugd aan te kondigen dat er nu een tweede poederlaklijn is geïnstalleerd. Deze uitbreiding versterkt onze mogelijkheden om hoogwaardige afwerkingen te realiseren, en benadrukt ons voortdurend streven naar innovatie en klanttevredenheid in de wereld van oppervlaktebehandeling.

2004
Eerste poederlaklijn

Na jarenlang gewerkt te hebben met geanodiseerde aluminiumpanelen, markeert de installatie en ingebruikname van de eerste poedercoatinglijn een belangrijke mijlpaal. Deze nieuwe technologische aanwinst stelt ons in staat om hoogwaardige afwerkingen te bereiken, terwijl we onze productiemogelijkheden uitbreiden en voldoen aan de steeds veranderende eisen van onze klanten.

2004-Poederlak
2003
2003-Waterjet
Waterjet

De opstart van de waterjet machine ESAB markeerde een belangrijk tijdperk in onze productiegeschiedenis. Deze machine heeft vele jaren trouwe dienst bewezen, maar met de voortdurende groei van ons bedrijf en de toenemende vraag naar precisie snijwerk, hebben we besloten om een upgrade uit te voeren. Met trots kondigen we aan dat de ESAP-machine nu is vervangen door twee geavanceerde Resato-machines. Deze nieuwe apparatuur belichaamt de nieuwste technologische ontwikkelingen en zal ons in staat stellen om onze productie-efficiëntie te verhogen en hoogwaardige resultaten te blijven leveren aan onze gewaardeerde klanten.

1996
Nieuwe burelen

Het nieuwe bureelgebouw is klaar aan de Heirweg 95.

Een upgrade van kantoorruimte kan een bedrijf transformeren. Het vernieuwen van de werkplek, van moderne technologieën tot ergonomisch meubilair, bevordert niet alleen de efficiëntie, maar creëert ook een inspirerende omgeving die de productiviteit stimuleert. Het reflecteert betrokkenheid bij het welzijn van werknemers en straalt professionaliteit uit naar klanten.

1996-Gebouw
1991
2012-Polyclose
Deelname aan eerste editie Polyclose Gent

Deelname aan eerste editie Polyclose Gent

Vakbeurzen bieden een unieke kans om:

  • Netwerken: In contact komen met potentiële klanten, partners en experts binnen de branche.
  • Kennis: Nieuwe trends ontdekken, kennis vergaren en ideeën uitwisselen met gelijkgestemden.
  • Zichtbaarheid: Versterken van de bedrijfsprofilering en merkbekendheid binnen de sector.
  • Groei: Verkennen van samenwerkingsmogelijkheden en het bevorderen van zakelijke groei.
1984
Batimat Parijs

Frager neemt voor het eerst deel aan Batimat Parijs.
Een beurs stelt deelnemende bedrijven in staat om hun merk te versterken en hun zichtbaarheid te vergroten. Het is een uitstekende gelegenheid om te leren van anderen, ideeën uit te wisselen en potentiële samenwerkingsverbanden te verkennen.

1984-Batimat
1983
Batibouw Brussel
Eerste deelname Batibouw Brussel

Het belang van deelname aan een beurs kan niet genoeg benadrukt worden in zakelijke kringen. Een beurs biedt een unieke gelegenheid om in contact te komen met potentiële klanten, partners en zelfs concurrenten binnen een specifieke industrie of sector.
 

Het is niet alleen een kans om producten of diensten te presenteren, maar ook om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt te ontdekken. Een beurs biedt een platform om te netwerken, zakelijke relaties op te bouwen en inzicht te krijgen in wat er speelt in de branche.

 

Kortom, deelname aan een beurs kan een krachtige hefboom zijn voor zakelijk succes, het biedt een platform voor groei, kennisdeling en het aangaan van waardevolle connecties in een dynamische en competitieve zakelijke omgeving.

1982
Eerste verlijming PVC op Multiplex — °Frager

De eerste verlijming van PVC op multiplex is een cruciale stap in verschillende bouw- en fabricageprocessen. Het verlijmen van PVC op multiplex vereist nauwkeurigheid en zorgvuldige voorbereiding om een sterke en duurzame hechting te garanderen.

 

Een zorgvuldige uitvoering van de eerste verlijming van PVC op multiplex is essentieel voor een stevige en duurzame verbinding die bestand is tegen belastingen en omgevingsinvloeden.

1982-VerlijmingPVC