Nieuws

Nieuws

De nieuwe eiken deur is er!

In de architectuur wordt er naast de nieuwe zakelijkheid en de strakke lijnen ook verder met retro elementen gewerkt.
Getuige daarvan de kubuswoningen in crepi en de pastoriewoning in contrasterende bakstenen.

PolyClose 2024
Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek.

Met een focus op duurzaamheid, esthetiek en prestaties zal Frager Facade's presentatie de aandacht vestigen op de evolutionaire stappen die het bedrijf heeft genomen om geveloplossingen naar nieuwe hoogten te tillen. Of je nu een architect, aannemer of projectontwikkelaar bent, Frager's aanwezigheid op PolyClose is een niet te missen kans om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de geveltechniek

 

Een nieuwe standaard in gevelbekledingen start hier!

Magnetude 2.0
Een nieuwe revolutie start hier…

Met het gepatenteerd Magnetude®-systeem voor inkomdeuren van Frager, kunnen nu ook gevelbekledingen onzichtbaar bevestigd worden. De architect heeft alle vrijheid bij het ontwerpen van een aluminium gevelbekleding.

 

De combinatie van vlakke aluminiumplaten met inliggende schaduwvoeg, strakke binnenhoek- en buitenhoekoplossingen, laten een hedendaagse en minimalistische vormgeving toe.

 

Een nieuwe standaard in gevelbekledingen start hier!

Magnetude - het verhaal
Over het ontstaan van deze Frager – innovatie.

Sinds enkele jaren is er een tendens in de actuele architectuur naar grotere, hogere inkomdeuren. Pivoterende inkomdeuren zijn daarvan een duidelijk voorbeeld.

Een nieuw tijdperk in vleugeloverdekkende deurpanelen
Kromtrekkende deuren zijn definitief verleden tijd

Iedereen die een voordeur heeft geplaatst, kent het probleem. Zodra er een warme periode is, komen de telefoons binnen van klanten die klagen over hun voordeur, die door de warmte is kromgetrokken.
Daar bestaat tegenwoordig een unieke oplossing voor: Magnetude®. Het unieke vleugeloverdekkende systeem voor zowel aluminium als pvc zorgt ervoor dat het gekende bimetaaleffect en zijn gevolgen helemaal
van de baan zijn.

Onze Bauhaus-collectie
Pure vorm, strak én functioneel

Deze Frager collectie is ontworpen, volledig volgens één van de hoofdprincipes van de Bauhaus filosofie: 'Form follows function'. Een handgreep op een voordeur moet vooreerst functioneel zijn : een breed vlak om de deur open te duwen en een goede 'grip' om de deur dicht te trekken, even bruikbaar voor links- als rechtshandigen.

De beste grip
Nieuwe deurtrekkers

Onze Magnetude®-deuren kunnen perfect gecombineerd worden met onze nieuw reeks deurtrekkers. Deze zijn niet doorgaand bevestigd, wat er concreet op neerkomt dat de binnenzijde van uw deur een perfect egaal vlak is, dus zonder visueel storende elementen.

Magnetude met ingewerkte trekkers
Revolutionaire voordeuren met magnetische deurpanelen

Een mooie, veilige buitendeur is de kers op de taart voor je voorgevel. Nieuw in het aanbod zijn innovatieve voordeuren met deurpanelen die bevestigd zijn via een magneetprincipe. We zetten de voordelen van deze toppers even op een rij.

Magnetude
REVOLUTIONAIR! Gepatenteerde technologie.

Met Magnetude® presenteert Frager een gepatenteerd en innovatief systeem dat tal van voordelen biedt tegenover de klassieke vleugeloverdekkende systemen.

Tradition
De traditie van echt vakmanschap

Onder de verzamelnaam TRADITION brengt Frager u een serie deurpanelen die teruggrijpt naar een traditie van vakmanschap, uitstraling, stijl en vormverhouding.

Decover
De volledig beglaasde voordeur

De volledig beglaasde voordeur DECOVER biedt u het nodige licht in uw inkom en geeft u daarbij een optimale veiligheid (glas 44.6 gelaagd) en thermische isolatie (Up = 1.0 tot 1.1 W/m²K).

Frager laat u kiezen voor één van zijn bestaande modellen in dubbele of driedubbele beglazing.

Daarnaast kunt u een gepersonaliseerd design laten maken door Frager.