Een nieuw tijdperk in vleugeloverdekkende deurpanelen

Een nieuw tijdperk in vleugeloverdekkende deurpanelen

Kromtrekkende deuren zijn definitief verleden tijd

Iedereen die een voordeur heeft geplaatst, kent het probleem. Zodra er een warme periode is, komen de telefoons binnen van klanten die klagen over hun voordeur, die door de warmte is kromgetrokken.
Daar bestaat tegenwoordig een unieke oplossing voor: Magnetude®. Het unieke vleugeloverdekkende systeem voor zowel aluminium als pvc zorgt ervoor dat het gekende bimetaaleffect en zijn gevolgen helemaal
van de baan zijn.

Geen kromtrekkende deuren meer dankzij vleugeloverdekkend systeem op magnetisme.

 

  • Het probleem van dilatatie is opgelost. Het principe om te werken met magnetisme, is een verbazingwekkend eenvoudige oplossing voor het alomgekende probleem rond dilatatie.
  • Grote tijdwinst. Bij dit systeem wordt het sandwichpaneel op glasmaat gemonteerd, waarna de buitenplaat via magnetisme wordt geplaatst. Alles bij elkaar duurt dit amper 6 minuten.
  • Dubbele kostenbesparing want dankzij Magnetude® zal de schrijnwerker minder kosten moeten maken omdat dilatatie niet langer een probleem is.
  • En bij Magnetude® wordt het vulpaneel als voorlopig paneel geplaatst, waarna de uiteindelijke vleugelopdekplaat de dag voor oplevering door één man kan worden gemonteerd.
  • De beste grip: De Magnetude®-deuren kunnen perfect gecombineerd worden met een nieuwe reeks deurtrekkers. Deze zijn niet doorgaand bevestigd, waardoor de binnenzijde van de deur een perfect egaal vlak is, zonder visueel storende elementen.
  • Iedereen wint. Bouwpromotoren geraken meer en meer overtuigd. Voor de schrijnwerker is er de besparing op restauratiekosten en de eindklant is altijd tevreden.